Medlemskap

Kallelse till Medlemsmöte

Torsdagen den 18/10 2018 kl. 18.30

i klubbstugan.

Efter mötet kommer köket att servera något gott att äta.

Lista finns på klubben att skriva upp sig till maten

eller kontakta Maria 070-6860664

Välkomna!

 

Freestyle för Linda Jönsson! Klicka här för mer information!

 

Ungdomsläger 2018 gick av stapeln i juli. Bestod av 10 deltagare med hundar i varierade åldrar. Klicka här för bilder och mer information!

 

Skotträning har vi 1:a torsdagen i månaden. 18,15 träffas vi och går igenom vad som ska hända under träningen.

Var och en ansvarar för sin egen träning!

 

Lördagen den 1 September 2018 bjuder Söderåsens Brukshundklubb in till inofficiell Hundutställning för alla Skk-registrerade raser (från 4 mån)! för Mer info klicka här!

 

Kursstarter 2018!!

klicka här!

 

Regler är nu uppdaterade!

för att se klicka här!

 

 

 

 

Klubben har fått 10.000:- av Sparbanksstiftelsen och Swedbank för inköp av

material inför nya regler som börjar gälla 2017-01-01.

 

 

Kursanmälningar etc, hänvisas till Majvi Nilsson

karntryck@hotmail.com

0435 - 44 20 35

042 - 503 32

 

 

 

 

Peter Wilhelmsson

0722-388453

kocken@telia.com

(denna mejl går till PR Info /FB ansvarig.)

 

 

 

 

 

Välkommen till

Söderåsens Brukshundklubb

Medlemskap

 

I samband med stadgeändringen för några år sedan har namnen på våra medlemskap i SBK ändrats lite. Begreppen ”Helbetalande” och ”Delbetalande” är nu ersatta med ”ordinarie medlem”. Alla medlemmar, oavsett medlemskap, är likvärdiga!

 

 

Ordinarie medlem

 

Som ordinarie medlem betalar du en central avgift som går till förbundet och till tidningen Brukshunden. Dessutom betalar du en lokal avgift som går till den lokala Brukshundklubben eller till den av Brukshundklubbens rasklubbar som du väljer att bli medlem i. Du betalar båda delarna samtidigt, som helt ny medlem oftast i samband med att du börjar på kurs hos den lokala klubben. Nästa gång du ska betala kommer det en avisering från SBK centralt på din medlemsavgift.

 

Om du vill, kan du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Du betalar då den centrala förbundsavgiften endast en gång och lokal avgift till de klubbar du vill vara medlem i. Samma sak gäller här – den första gången du betalar avgiften gör du det till den lokala klubben, därefter kommer aviseringen från SBK centralt.

 

Observera att du (eller den som är huvudmedlem i din familj) alltid måste ha ETT medlemskap som inkluderar förbundsavgiften men du väljer själv vilken klubb du kopplar detta till om du är medlem i flera klubbar.

 

Förbundsavgift + lokal avgift i Söderåsens BK är för 2018:

400:- till förbundet + 165:- till klubben = 565:-

 

Lokal avgift i Söderåsens BK för 2018: 165 kr

 

 

Familjemedlem

 

Familjemedlem kan du bli om någon i din familj redan är ordinarie medlem, under förutsättning att ni vill vara medlemmar i samma klubb eller klubbar.

 

Familjemedlem i Söderåsens BK betalar 2017: 135 kr

 

Betalning sker på bankgiro 973-9756

 

Som ny medlem måste vi ha ditt namn, adress, telefonnummer och personnummer för att kunna registrera ditt medlemskap, samt gärna en mailadress! Om du redan är medlem i en annan lokal- eller rasklubb, ange även ditt medlemsnummer.

 

Medlemsansvarig är Majvi Nilsson, karntryck@hotmail.com, 0435-44 20 35 / 042-503 32

 

Ungdomsmedlem

 

Är du mellan 7 och 25 år borde du gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välja Svenska Brukshundklubben som specialklubb (och Söderåsens BK som SBK-lokalklubb), då får du två medlemskap för priset av ett. SHU erbjuder ungdomar alldeles egna verksamheter. Titta in på Sveriges hundungdoms hemsida för mer information (www.shu.se)

 

Ungdomsmedlemskapet i SHU och SBK kostar 2016 300 kr och tecknas genom SHUs hemsida www.shu.se.

 

Stadgar

Normalstadga för lokalklubb

 

Stadgar - bekräftelse

 

Uppdatera dina uppgifter i medlemsregistret

 

Du har väl uppdaterat dina uppgifter i medlemsregistret? Som medlem kan du själv uppdatera vissa uppgifter i medlemsregistret - t.ex. din mailadress! Finns det en mailadress får du Nyhetsbrevet skickat till dig varje månad med aktuell information från klubben. Gå in på http://www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/mina-sidor/ och klicka dig vidare!