Information

Välkommen till

Söderåsens Brukshundklubb

Välkommen!

Söderåsens Brukshundklubb har mycket att erbjuda dig som vill gå kurs och vara aktiv med din hund.

 

Vi har en fin klubbstuga och träningsplaner precis utmed riksväg 13 mellan Klippan och Ljungbyhed, i närheten av Herrevadskloster, vid foten av Söderåsen som gett klubben dess namn. På klubben har vi många olika kurser och träningsmöjligheter, vi arrangerar tävlingari olika hundsportgrenar och en del andra aktiviteter. Alla hundar (och hundägare) är välkomna att gå kurs hos oss, stora som små. På vår klubb finns det instruktörer med många kompetenser och som har erfarenheter av olika metoder och hundar.

 

All vår verksamhet är ideell dvs instruktörer och funktionärer ställer upp gratis och på sin fritid för att få klubben att fungera. Att hjälpas åt är roligt och ger mycket tillbaka!

 

Vi är idag ca 270 medlemmar men vi vill gärna bli fler. Välkommen i gemenskapen du också, både du som redan är medlem och du som funderar på att bli det!

 

Klubben har varit en självständig lokalklubb inom Svenska Brukshundklubben sedan 1962. I samband med 50-års-jubileumet gjordes en specialutgåva av klubbtidningen Luspudeln. Du kan läsa den här!

 

 

Klubben har fått 10.000:- av Sparbanksstiftelsen och Swedbank för inköp av

material inför nya regler som börjar gälla 2017-01-01.

 

 

Kursanmälningar etc, hänvisas till Majvi Nilsson

karntryck@hotmail.com

0435 - 44 20 35

042 - 503 32

 

 

 

 

Peter Wilhelmsson

0722-388453

kocken@telia.com

(denna mejl går till PR Info /FB ansvarig.)